CERBEROS logó

A CERBEROS komplex gépjárművédelmi rendszer

A CERBEROS komplex gépjárművédelmi rendszer más mint az eddig ismert gépjárművédelmi technológiák illetve autóriasztók. Attól teljesen különbözik, mind védelmi rendszerében, mind vezérlési módjaiban.

A CERBEROS komplex lopásgátló rendszer vezérlése nem távirányítóval történik, hanem egy passzív, titkosított RFID kártyával. Amiben hasonló a CERBEROS komplex gépjárművédelem és az egyéb ismert autóvédelmi rendszerek, hogy mindegyiket a gépjárművek védelmére fejlesztették ki.

A lényeges különbség azonban, hogy a CERBEROS komplex autóvédelem, rendelkezik automatikus váltózárral és kuplunghatástalanítással (blokkolással), valamint nem avatkozik be a gépjárművek motorvezérlő, üzemanyag-ellátó, motorleállító elektromos rendszerébe(CAN-bus).

A CERBEROS rendszer beépítése közben nem végzünk maradandó változtatásokat a gépjárműveken (pl.:gyári „motortér nyitó” bowden elvágása, a „karosszéria” fúrása, hegesztése).

A CERBEROS lopásgátló rendszerrel felszerelt gépkocsik motorházteteje menet közben (járó motornál) is egy mozdulattal nyitható (autógyári és tűzvédelmi előírás), ellentétben más autóvédelmi rendszereknél tapasztaltakkal!


Kapcsolódó oldalaink


A CERBEROS rendszerrel kapcsolatos cikkek, oldalak